The avengers

the avengers

Avengers, även känd under namnet Hämnarna i Sverige, är en amerikansk superhjältegrupp i egen serietidning skapad av Stan Lee och Jack Kirby, publicerad av Marvel Comics. Serien ges ut i tidningsform i USA, men har i Sverige bara publicerats vid enstaka tillfällen. När en oväntad fiende plötsligt hotar hela jordens säkerhet måste Nick Fury, chefen för den fredsbevarande byrån S.H.I.E.L.D. RECENSION. Det var inte helt lätt att förhålla sig till Marvels seriehjältar på sin tid. Figurer som Spindelmannen, Fantastiska Fyran, Captain America och X-männen tog, med avstamp i gamla godingar som Läderlappen och Stålmannen, genren rejält framåt. De hade mänskliga kvaliteter och brister. the avengers Men även om The Avengers lyckas få vissa ur greppet från hammarna inser de att de inte har en chans kvar att vinna kriget. Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Spirit of Vengeance Romanoff anländer till rymdgeneratorn där Selvig, befriad från Lokes besvärjelse, visar att Lokes stav kan användas för att stänga portalen. Whedon tar väl tillvara på och leker skickligt med de dramaturgiska förväntningar som är förknippade med den gröna bestens temperament, och Ruffalo är perfekt som både försynt och cynisk vetenskapsman med kraftiga humörsvängningar. Rutinerade Joss Whedon tillför inte genren något nytt vad gäller story eller djup, men är omsorgsfull med detaljer och skicklig i sin komiska tajming. Även Spider-Man var med ett tag som reservmedlem.

The avengers - sind

Nästa film i serien är Iron Man 3. Sin blir till Skadi när hon rör vid hammaren och befriar The Serpent som får fler hammare att falla till jorden, där Hulk, Juggernaut, Titania och Atturma. Nick Fury , chef för spionagebyrån S. Action, Science Fiction, Fantasy Film nr.: Sidan redigerades senast den 9 december kl.

The avengers Video

The Avengers - "I'm Always Angry" - Hulk SMASH Scene - Movie CLIP HD Action, Science Fiction, Fantasy. Age of Ultron Det var också den snabbaste filmen som drog in dollar i USA, efter bara tre dagar. Pinga din blogg hos Twingly för att vi skall kunna hitta den. Produktionen började i april i Albuquerque , New Mexico [ 8 ] innan det flyttades till Cleveland , Ohio under augusti [ 9 ] och New York under september Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar. The First Avenger The Last Stand  · X-Men: Action , Äventyr , Science Fiction. Homecoming  · Thor: Iron Man , Captain America och Romanoff reser till den tyska staden Stuttgart för att gripa Loke, där han försöker stjäla iridium som behövs för att stabilisera Tesserakten, och samtidigt ville han att människorna där skulle knäböja inför honom. Men de ville använda redan skapade karaktärer. Behållningen med "The Avengers" ligger istället i utforskandet av gruppdynamik och i filmens humor. Hulk  · The Incredible Hulk

0 Gedanken zu „The avengers

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.